Als christen leven we in verbondenheid met Jezus Christus. Zijn relatie met ons inspireert ons om zelf relaties aan te gaan, niet alleen met andere leden van de Opstandingskerk, maar net zo goed met iedereen om ons heen. We zijn gezegend, en willen tot zegen zijn voor onze omgeving.

Huiskring

De huiskring is een groep van ongeveer 10 personen die elke twee weken bijeenkomen om met elkaar te delen, te bestuderen en te ondersteunen. De huiskring is de kerk in het klein en een centrale plek om God en anderen te ontmoeten. Veel leden van de Opstandingskerk zijn lid van een kring.

Wil je lid worden van een kring, of een keer bij een kring kijken? Neem dan contact met ons op via het formulier op deze pagina.

Utrechtgroepen

Naast huiskringen zijn we ook actief in Utrechtgroepen. Utrechtgroepen bestaan uit zowel leden als niet-leden van de Opstandingskerk die op verschillende locaties in Utrecht regelmatig bij elkaar komen rondom een activiteit zoals koffiedrinken, ontmoetingen in het park of een gezamelijk avondeten.

In de groepen gaat het om het opbouwen van langdurige relaties, waarin het leven open en eerlijk met elkaar gedeeld kan worden. Je bent van harte welkom om een keer te kijken bij één van de groepen. Bijvoorbeeld in Burezina, een buurthuiskamer die regelmatig open is en waar activiteiten zijn als buurtmaaltijden, mamacafé, knutselcafé, repaircafé, en nog veel meer. Bekijk hier alle groepen.

Dit formulier is uitgeschakeld.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Laat hier je gegevens achter en we houden je op de hoogte van van onze activiteiten.