Onze visie

In de Opstandingskerk geloven we dat de woorden van Jezus en het christen zijn ook in deze tijd, of misschien juist in deze tijd, relevant zijn. We willen gemeentenleden, kerkbezoekers en mensen in de omgeving van de Opstandingskerk inspireren om de liefde van God te leren kennen en van waarde te zijn voor Utrecht. 

"In Jezus, met elkaar voor Utrecht"


Wij geloven dat Jezus Christus ook in onze tijd verder werkt aan zijn mooie nieuwe Wereld.
We willen mensen inspireren om vanuit een verbondenheid met hem, elkaar en zichzelf van waarde te zijn voor Utrecht en zo met God mee te werken aan die betere wereld.

"Een vrolijk hart bevordert een goede gezondheid, een sombere geest verzwakt het lichaam."
 - Spreuken 17:22

"Dus eet je brood met vreugde, drink met een vrolijk hart je wijn. God ziet alles wat je doet allang met welbehagen aan. Draag altijd vrolijke kleren, kies een feestelijke geur. Geniet van het leven met de vrouw die je bemint. Geniet op alle dagen van je leven, die God je heeft gegeven."
- Prediker 9: 7-9

"Ik noem u niet meer slaven, want de slaaf weet niet, wat zijn heer doet; maar u heb Ik vrienden genoemd, omdat Ik alles, wat Ik van mijn Vader gehoord heb, u heb bekend gemaakt."
- Johannes 15:15

"Daarom ook is iemand die één met Christus is, een nieuwe schepping. Het oude is voorbij, het nieuwe is gekomen. "
- 2 Korintiërs 5:17

"Wees niet ongerust, maar vertrouw op God en op mij. "
- Johannes 14 : 1
 

"De Heer zegt: ‘Er komt een nieuwe tijd. In die tijd kan er meteen gemaaid worden na het ploegen. En na het zaaien kan er meteen geoogst worden. Op de heuvels zal veel koren groeien, en op de bergen zullen wijngaarden zijn vol druiven."

- Amos 8:13