Leven en verlangen in verbinding

Jij bent geliefd door de Vader, gered door de Zoon en geïnspireerd door de Heilige Geest. Zo ben je samen met ons leerling van Jezus en maken we onderdeel uit van Gods grote missie in deze wereld, in onze eigen stad en onze eigen tijdsgeest. Je bent uitgenodigd, welke leeftijd je ook hebt, om deel te nemen aan de bruisende gemeente van de Opstandingskerk. Vanuit die groep mag je anderen helpen en uitzenden om te getuigen van Gods liefde. Als onderdeel van onze gemeente maak je deel uit van een familie en bieden we een thuis. Jij hebt een eigen unieke plek, ongeacht je leeftijd, achtergrond of voorkeur. Samen met ons aanbid je God, deel je in Zijn liefde en dien je de anderen en de stad.
 
Ben jij enthousiast over Jezus of ben je nog zoekend? Kom gerust eens op zondag langs of neem een kijkje bij een huiskring. We hopen dat je iets van Gods liefde mag ontdekken door alles wat je ziet, hoort en ervaart.
Lees meer

We zien je graag weer komen!

21 augustus 2020

We zien je graag weer komen!

Onze samenkomsten vanaf 30 augustus kunnen weer met een maximum van 100 mensen in het gebouw plaatsvinden. Iedereen in de leeftijd van 0-100 is welkom...

Lees meer

zondag

04 okt

De Basis: we geloven in Diaconie

10:30-12:00

Opstandingskerk en livestream

Henk Bouma zal met ons het  maandthema "de basis" behandelen. De wijken 5,8 en 9 zijn welkom in het gebouw. Er wordt een livestream uitgezonden.
zondag

11 okt

De Basis: We geloven in rechtvaardigheid

10:30-12:00

Opstandingskerk en livestream

'Volk om een vreemd verhaal' zal met ons het  maandthema "de basis" behandelen en we zullen de Maaltijd van de Heer vieren. De wijken 4,6 en 7 zijn welkom in het gebouw. Er word...
zondag

18 okt

De Basis: We geloven in de Messias

10:30-12:00

Opstandingskerk en livestream

Reinier Zonenveld zal met ons het  maandthema "de basis" behandelen. De wijken 1,2 en 3 zijn welkom in het gebouw. Er wordt een livestream uitgezonden.