Leven en verlangen in verbinding

Jij bent geliefd door de Vader, gered door de Zoon en geïnspireerd door de Heilige Geest. Zo ben je samen met ons leerling van Jezus en maken we onderdeel uit van Gods grote missie in deze wereld, in onze eigen stad en onze eigen tijdsgeest. Je bent uitgenodigd, welke leeftijd je ook hebt, om deel te nemen aan de bruisende gemeente van de Opstandingskerk. Vanuit die groep mag je anderen helpen Jezus te leren kennen. Zo zenden we elkaar uit om te getuigen van Gods liefde op de plek waar jij bent. Als onderdeel van onze gemeente maak je deel uit van een familie en bieden we een thuis. Jij hebt een eigen unieke plek, ongeacht je leeftijd, achtergrond of voorkeur. Samen met ons aanbid je God, deel je in Zijn liefde en dien je anderen en de stad.
 
Ben jij enthousiast over Jezus of ben je nog zoekend? Kom gerust eens op zondag langs of neem een kijkje bij een huiskring. We hopen dat je iets van Gods liefde mag ontdekken door alles wat je ziet, hoort en ervaart.
Lees meer

zondag

29 nov

Bende moment

10:30-12:00

Opstandingskerk

Kinderen van 3-12 zijn welkom om met hun eigen bende samen te komen. Dat wordt een groot feest!
 
zondag

06 dec

Advent: Vrede

10:30-12:00

Opstandingskerk en Livestream

Jan Baren Wilmink zal met ons de Adventstijd bespreken over "Vrede". De wijken 1,2 en 3 (Zuilen) zijn welkom in het gebouw. Er wordt een livestream uitgezonden.
zondag

20 dec

Advent: Liefde

10:30-12:00

Opstandingskerk en Livestream

Andries Knevel zal met ons de Adventstijd bespreken over "Liefde". De wijken 4,6 en 7 (West, Oost en Zuid) zijn welkom in het gebouw. Er wordt een livestream uitgezonden.  ...