Je bent van harte welkom in onze coronaproof diensten!

Sinds 30 augustus houden we wekelijks samenkomsten en worden de diensten via een livestream uitgezonden. We volgen als kerk hierin de richtlijnen vanuit de overheid en vanuit het steunpunt KerkenWerk.

Er kunnen maximaal 30 mensen in het gebouw en een onbeperkt aantal mensen kunnen het vanuit huis meebeleven. Iedereen in de leeftijd van 0-100 is welkom (we hebben geen crèche of bende geregeld, dat doen de mensen die samenkomen gezamenlijk).

Op sommige zondagen hebben we geen dienst in het gebouw maar mogen alleen de kinderen komen. Ook zijn er zijn speciale  jeugddiensten. Kijk bij het rooster en in de agenda voor het hele overzicht.


Aanmelden via de Scipio app

Elke zondag nodigen we een andere wijk uit. Kijk in de Scipio app in welke wijk je woont en meld je aan via de app. Je kunt je pas een week van tevoren aanmelden voor elke dienst. 

Voor alle wijkendiensten geldt dat alle volwassenen en kinderen die willen komen zich moeten aanmelden via de Scipio App. Helaas is er niet voor iedereen tegelijkertijd plek. We vragen je om niet te komen als je klachten hebt.

Heb je de Scipio app nog niet? Weet je niet hoe het werkt? Lukt het aanmelden niet? Voor alle vragen over de Scipio app kun je mailen met app@opstandingskerkutrecht.nl.
 

Gasten

Ook als gast ben je op zondagen welkom! We houden een plekje voor je vrij. Wel willen we graag dat je je van tevoren aanmeldt. Aanmelden kan via dit formulier.


Richtlijnen overheid

Voor het gebruik van ons kerkgebouw en inrichten van de samenkomsten volgen we de richtlijnen en voorschriften van de overheid en het RIVM en de vanuit het landelijk kerkverband aangereikte richtlijnen. We hebben een paar dingen geregeld die helpen om de gezondheid van jou en de mensen in jouw omgeving te waarborgen. Wil je ze even doorlezen voordat je komt?

Wanneer de situatie daarom vraagt en richtlijnen veranderen zal ook ons gebruik van het gebouw en inrichting van samenkomsten veranderen. De digitale mogelijkheden om samen te komen zullen dan vaker worden gebruikt.

 

Livestream of Zoom

Voor iedereen die niet aanwezig zijn in het gebouw zal een livestream worden aangeboden en soms (bijvoorbeeld tijdens momenten van de bendes) een samenkomst via Zoom. De uitnodiging met de link hiervoor ontvang je via de nieuwsbrief die we wekelijks versturen. Als je die nog niet ontvangt meld je dan even aan via het formulier hiernaast.

Op zondagen dat je niet naar het gebouw komt, moedigen we je aan om met je huiskring of in je wijk samen te komen (en houd je daarbij aan de richtlijnen van het RIVM) zodat we elkaar wel vaker kunnen zien en spreken. Samen kunnen bidden en het leven delen.

 

Rooster diensten en wijken

Het schema van de diensten en wie er worden uitgenodigd vind je hier.


Thema’s najaar 2020

September/oktober: Basics van het christelijk geloof
Het thema ‘de basis!’ zal centraal staan in de diensten. Verschillende sprekers hebben allemaal een kernbegrip uit de bijbel gekozen, dat voor hen tot de essentie van ons geloof behoort.

November: Bijbelboek spreuken

December: Advent (rondom de adventswoorden hoop-vrede-vreugde-liefde)


Huiskringen

Er zijn in het kerkgebouw drie zalen beschikbaar om als huiskring bij elkaar te komen. De zalen zijn zo opgesteld dat iedereen netjes de 1,5 meter ruimte aan elkaar kan geven. De zalen zijn 7 dagen per week gratis te boeken. Het boeken van de zalen kan via de Scipio App en via deze link.

Na het reserveren krijg je een bevestigingsmail en voorafgaand krijg je nog nadere instructies over hoe de zalen te gebruiken. Super makkelijk! Kom dus als huiskring, wijkgenoten, taakveld of team bij elkaar. Veel jeugdkringen maken er al gebruik van!


Vragen

Kijk bij onze pagina met veelgestelde vragen. Heb je nog een andere vraag of een idee? Neem contact op met Roelof via voorzittercbb@opstandingskerkutrecht.nl

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Laat hier je gegevens achter en we houden je op de hoogte van van onze activiteiten.