Zomeractie 2020

Zomeractie 2020

03 juli 2020 Jaap

Juist in deze zomer wil de Opstandingskerk graag mensen verrassen die niet op vakantie kunnen of geen geld hebben voor een uitje of een extraatje. Vorig jaar hebben velen van jullie meegedaan met de actie door iemand te verrassen. Doe je ook dit jaar weer mee?

Inpakken en uitdelen
In deze periode zijn de meesten van ons bezig met (her)plannen en inpakken voor de vakantie of leuke uitstapjes. Maar toch zijn er mensen die thuis blijven omdat ze extraatjes niet kunnen betalen. Daarom gaan we als kerk verrassingen uitdelen! Denk hierbij aan een verwenpakket, een tegoedbon voor ijsjes, een boek, een gezelschapsspel of een leuk uitje naar bijvoorbeeld de dierentuin/pretpark.

Het mag uiteraard ook gaan om een extraatje voor iemand die het goed kan gebruiken, bijvoorbeeld boodschappen of een bloemetje voor iemand in de buurt. De verrassing wordt betaald door de diaconie.

Ken je iemand die je wil verrassen?
Bijvoorbeeld iemand uit je kring, je buurt of je wijk? Stuur dan een mailtje naar diaconie@geloofhet.nl met de reden waarom je die persoon (of dat gezin) wilt verrassen, welke verrassing je in gedachten hebt en wat dat kost. De diaconie laat je zo snel mogelijk weten of je idee is goedgekeurd en maakt het geld naar je over. je regelt daarna zelf de verrassing en deelt deze uit aan degene(n) die je hebt opgegeven.

Waar betaalt de diaconie dat van?
Tijdens de zomerdiensten zal er gecollecteerd worden voor deze actie. Samen met een deel van onze reserves kunnen we daar de verrassingen van betalen. Je kunt natuurlijk ook zelf, of als huiskring, voor een verrassing betalen. Laat je ons dan even weten wat voor leuks je hebt gedaan?

Wij hopen op een gulle zomer,

Zomerse groeten namens jullie stadsdiakenen,

Jeroen Douma, Jan-Pieter Dees en Jaap Groen

Recent nieuws