We zien je graag weer komen!

We zien je graag weer komen!

21 augustus 2020 Lennert

Onze samenkomsten vanaf 30 augustus kunnen weer met een maximum van 100 mensen in het gebouw plaatsvinden. Iedereen in de leeftijd van 0-100 is welkom (we hebben geen crèche of bende geregeld, dat doen de mensen die samenkomen gezamenlijk).
Soms zijn er speciale kinderdiensten of jeugddiensten.

Aanmelden via de Scipio app
Elke zondag is een andere wijk welkom. Kijk in de Scipio app in welke wijk je woont en meld je aan via de app. Je kunt je pas een week van tevoren aanmelden voor elke dienst. 

Voor alle wijkendiensten geldt dat alle volwassenen en kinderen die willen komen zich moeten aanmelden via de Scipio App. Helaas is er niet voor iedereen tegelijkertijd plek. Kom niet als je klachten hebt.

Heb je de Scipio app nog niet? Weet je niet hoe het werkt? Lukt het aanmelden niet? Voor alle vragen over de Scipio app kun je mailen met app@opstandingskerkutrecht.nl.

Richtlijnen overheid
Voor het gebruik van ons kerkgebouw en inrichten van de samenkomsten volgen we de richtlijnen en voorschriften van de overheid en het RIVM en de vanuit het landelijk kerkverband aangereikte richtlijnen.
We hebben een paar dingen geregeld die helpen om de gezondheid van jou en de mensen in jouw omgeving te waarborgen. Wil je ze even doorlezen voordat je komt?
Wanneer de situatie daarom vraagt en richtlijnen veranderen zal ook ons gebruik van het gebouw en inrichting van samenkomsten veranderen. De digitale mogelijkheden om samen te komen zullen dan vaker worden gebruikt.

Gasten
ook als gast ben je op zondagen welkom! We houden een plekje voor je vrij. Wel willen we graag dat je je van tevoren aanmeldt en niet komt als je klachten hebt. Aanmelden kan via dit formulier.

Rooster diensten en wijken
Het schema van de diensten en wie er worden uitgenodigd vind je hier.

Livestream of Zoom
Voor de gemeenteleden die niet aanwezig zijn in het gebouw zal vaak een livestream zijn van de samenkomst en soms (bijvoorbeeld tijdens kinderdiensten) een samenkomst via Zoom.
Op zondagen dat je niet naar het gebouw komt, moedigen we je aan om met je huiskring of in je wijk samen te komen (en houd je daarbij aan de richtlijnen van het RIVM) zodat we elkaar wel vaker kunnen zien en spreken. Samen kunnen bidden en het leven delen.

Thema’s najaar 2020
September/oktober: Basics van het christelijk geloof
Het thema ‘de basis!’ zal centraal staan in de diensten. Verschillende sprekers hebben allemaal een kernbegrip uit de bijbel gekozen, dat voor hen tot de essentie van ons geloof behoort.

November: Bijbelboek spreuken

December: Advent (rondom de adventswoorden hoop-vrede-vreugde-liefde)

Vragen
Kijk bij onze pagina met veelgestelde vragen. Heb je nog een andere vraag of idee? Neem contact op met Roelof via voorzittercbb@opstandingskerkutrecht.nl

Recent nieuws