Verdieping!

Verdieping!

18 september 2018 Jan Peter

Wat bijzonder en waardevol is het toch om stil te staan bij alle belangrijke topics in je leven. Die kans krijgen we niet vaak. Reflecteren, bevragen, nadenken, verlangens doorlopen en kritisch zijn naar iedereen en jezelf; je hebt het misschien eens doorlopen met belijdenis-catechisatie. Zag je het toen als zo’n unieke kans? Of was het meer een logisch vervolg op alle jaren catechisatie?

Speciaal voor jou gaat de verdiepingscursus weer los!
In deze cursus gaat het niet zozeer om de finish, maar vooral om de weg er naartoe: verdieping je in leven, in jezelf en in God. “Rammelen aan je geloof”, zei iemand zo mooi.
Bij de zoektocht naar jezelf en je plek in de wereld, naar Jezus, naar wat je zelf gelooft en naar wat je terzijde schuift is de gestructureerde aanpak in deze cursus heel handig. De hulp van een groep, de regelmaat om samen te komen en het materiaal helpen ook absoluut bij persoonlijke verdieping.

Wil jij meer weten van Jezus, over jezelf in deze wereld en ben je gewoon toe aan verdieping hierin? Meld je dan nu aan! Iedereen is welkom: van niet-gelovige tot overtuigd Jezus-aanhanger, van jong tot oud, of je nu lid bent van de Opstandingskerk of niet.
Neem gerust een kritische vriend(in) mee.

We zijn al gestart op de 18 september in de Opstandingskerk, maar je blijft iedere dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur welkom. Het is niet erg als je er de eerste keer niet bij kunt zijn. Later instromen is prima. Aanmelden kun je doen door een e-mail te sturen naar dominee@geloofhet.nl.

We zien je er graag bij!

JP deelt graag de wonderlijke dingen die hij tegenkomt in zijn leven als dominee. Dit doet hij geregeld in zijn nieuwsberichten op de de website van de Opstandingskerk.