Sing en Pray met Hanneke Wieringa

Sing en Pray met Hanneke Wieringa

14 september 2018 Info

Vanaf eind augustus is Hanneke voor 3 maanden met verlof in Nederland. Hanneke wil familie, vrienden en supporters ontmoeten en vertellen over haar werk. Hanneke organiseert daarom een Sing-IN-formatie en een Pray-IN-formatie in Utrecht voor iedereen die geïnteresseerd is. Kom je ook?
 
Tijdens deze interactieve avonden vertelt Hanneke over haar missionaire werk met Operatie Mobilisatie in Lesotho (Afrika). Tijdens de Sing-IN-Formatie zal Hanneke met foto- en filmmateriaal vertellen over het werk wat ze in Lesotho doet. Tevens is er zang en aanbidding om te vieren dat God groot is en Zijn liefde over grenzen heen gaat.
 
Tijdens de Pray-IN-formatie vertelt Hanneke over wereldwijde christenvervolging en wat het belang is van gebed voor en door christenen. Daarnaast is er gelegenheid om met elkaar te bidden voor de vervolgde kerk en Hanneke haar werk.
 
Om Lesotho iets dichter bij je te brengen, zal Hanneke je op deze avonden laten proeven van een aantal lokale producten.
 
Toegang voor beide avonden is gratis. Je kan je aanmelden via tfthannekealgemeen@gmail.com
 
Persoonlijk ontmoeten!
Mocht je deze avonden niet aanwezig kunnen zijn, maar wil je Hanneke wel graag spreken? Hanneke komt graag persoonlijk langs. Maak een afspraak via hannekewieringa78@gmail.com of WhatsApp op +27 82 350 7230. Hanneke is hiervoor beschikbaar van 17 september tot en met 27 november 2018.
 
Sing-IN-formatieavond
Wanneer:   Zondag 14 oktober in Utrecht, Prinses Margrietstraat 126
Aanvang:   19:00 deuren open, start 19:30
 
Pray-IN-formatieavond
Wanneer:   Zondag 4 november in Utrecht, Prinses Margrietstraat 126
Aanvang:   19:00 deuren open, start 19:30