Jaarthema 2017-2018: 'Karakter: ontdekken, vormen, tonen'

Jaarthema 2017-2018: 'Karakter: ontdekken, vormen, tonen'

06 september 2017 Tom

Zondag 10 september is de eerste preek over het nieuwe jaarthema: 'Karakter: ontdekken, vormen, tonen'

Dit jaar zal inhoudelijke informatie niet via boekjes worden verspreid, maar via een officiële website: www.jaarthema.nl 
Hierop vind je alle informatie terug, o.a. over:
Het jaarthema zelf:
In dit onderdeel vind je de introductie van het thema, het doel van dit thema en de indeling van het thema voor het komende jaar. 
Maandthema's:
Dit zijn ook wel de subthema's van het jaarthema. Op dit moment staan de maandthema's voor september, oktober en november al gepubliceerd. Per thema zijn er iedere keer een aantal vaste onderdelen die je kunt gebruiken voor de kring voorbereiding: Bijbelgedeelten voor bijbelstudie, een discipline voor geloofsoefening, inwijding in de christelijke traditie, lijstjes en heldenverhalen.
Preken:
Hier vind je de (toekomstige) preken terug die tijdens dit jaar over het thema worden gehouden.
Kringmateriaal:
Hier wordt het leuk! Binnen dit onderdeel krijgen kringen/kringleden de mogelijkheid om elkaar te inspireren en kringmateriaal die jullie gebruiken te delen met andere kringen. Inleiding voor een kringavond, een paper over een gerelateerd onderwerp, óf iets heel anders rondom het Jaarthema... het mag allemaal! Graag willen wij iedereen stimuleren om door middel van dit onderdeel te delen.

Heb je vragen over de website? Neem dan contact op met Harry Niemeijer, via harryniemeijer@gmail.com
Heb je suggesties om de website voor het jaarthema nog beter te maken? Hou ze zeker niet voor je, maar klik dan op 'Draag bij aan het jaarthema' en deel het!

Voor iedereen die geen of beperkte toegang heeft tot het internet, zal iedere maand in de kerk een beperkt aantal printjes liggen met informatie over het (maand)thema. 
Heel veel inspiratie, mooie geloofstoerusting en natuurlijk ook veel plezier toegewenst! Wij hebben er zin in!