Hé, moet je horen! Nieuwe communicatieplannen

Hé, moet je horen! Nieuwe communicatieplannen

13 juni 2018 Marco


We communiceren wat af in onze gemeente.

Wie is Jezus voor jou? Wat gebeurt er allemaal in onze gemeente? Voor wie of wat kan ik bidden? En waar kan ik mij voor inzetten in de kerk of in Utrecht?

Vragen die we aan elkaar willen stellen en waar we antwoorden op willen geven. Door met elkaar in gesprek te gaan, op de huiskringen, via een nieuwe! digitale nieuwsbrief of social media. We willen verhalen en beelden delen voor en door iedereen die ook maar iets heeft met de Opstandingskerk. Jonge tieners met hun vragen, ouderen met hun ideeën, buurtbewoners die contact zoeken, initiatiefnemers die publiek zoeken, sprekers die inspiratie delen, zoekers, etc. En daar gaan we hard aan werken.

Om te beginnen met deze nieuwe digitale nieuwsbrief die frequent zal verschijnen. Daarnaast hebben we plannen voor een app, een magazine, social media kanalen, folders. Het gaat allemaal verder ontdekt en uitgewerkt worden. Met enthousiasme - om samen in verbinding te staan met Jezus, met elkaar en met mensen om ons heen.

Team communicatie bedenkt en maakt het mogelijk en heel veel mensen gaan verhalen en informatie maken en delen. Wil jij ook op de hoogte blijven? Stuur je mobiel en mailadres aan communicatie@geloofhet.nl of marco@idd.nu.

Groet,

Team Communicatie is Thirza - Miranda - Pytric - Jur - Marco - Jennita - Maarten