Buitenpost

Buitenpost

14 februari 2018 Jan Peter

Misschien heb je het al gehoord: het vertrek van Gerbram Heek van Mijdrecht naar Buitenpost deze maand. Dit betekent spijtig genoeg een einde aan zijn bevlogen preken in Utrecht en aan de mooie collegiale samenwerking.

Buitenpost is voor een voortzetting daarvan toch echt iets te ver weg. Het kernteam heeft uitgesproken dat dit echter niet een einde betekent voor de samenwerking met onze broers en zussen in Mijdrecht. Hoe dat precies ingevuld moet worden is nog een zoektocht. Zoals het er nu uitziet hebben we daarvoor nog even de tijd. Ergens begin 2018 staat het huis in het Noorden klaar voor het gezin Heek. Na vele jaren Mijdrecht, waarin zij te dealen kregen met een opheffing van de te kleine gemeente en een doorstart naar ruim honderd volwassenen. Chapeau!
Voor iedere kleine gemeente een teken van hoop!

Als je Gerbram niet getroffen hebt de afgelopen zondag, laat hem dan weten hoe hij je geholpen heeft om Jezus en jezelf te leren kennen [Gerbram Heek mariangerbram@online.nl.] Wat hij mij heeft laten zien is hoe God niet allen om zielen maar ook om zeehonden geeft.

JP deelt graag de wonderlijke dingen die hij tegenkomt in zijn leven als dominee. Dit doet hij geregeld in zijn nieuwsberichten op de de website van de Opstandingskerk.