Pre-marriage course - januari en februari 2019

 Pre-marriage course - januari en februari 2019

11 januari 2019 Maaike

Verliefd, verloofd en (nog lang) niet getrouwd?
Dan is de Premarriage course echt wat voor jullie! Kom naar de cursus en praat samen over wat echt belangrijk is in je relatie. Je zult merken dat je door de cursus op een leuke en ontspannen manier verder naar elkaar toe groeit. 
 
Wat houdt de cursus in?
De cursus duurt 5 avonden waarin eigenlijk alle onderwerpen die belangrijk zijn om je relatie goed te houden of te verbeteren aan de orde komen. De avonden worden ingevuld met een centrale inleiding over een onderwerp en/of een verhaal van een getrouwd stel. Maar je gaat ook vooral met z'n tweeën aan de slag om aan de hand van vragen en opdracht een onderwerp samen te bespreken en verder uit te werken.
 
Voor wie is de cursus?
Als jullie willen werken aan een sterke en blijvende relatie dan is deze cursus echt iets voor jullie. De cursus is op christelijke uitgangspunten gebaseerd, maar heel praktisch en waardevol voor ieder stel met of zonder christelijke achtergrond.
 
Praktisch
We hebben de cursus voor dit jaar gepland op de volgende woensdagavonden (onder voorbehoud): 23 januari, 30 januari, 6 februari, 13 februari en 20 februari. De avonden zijn in de Opstandingskerk en starten om 20.15 en duren tot 22.15.  Er wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd voor het cursusmateriaal. 
 
Wil je meedoen of heb je vragen, mail ons dan even!
 
Groeten,
 
Lennert en Joanne Molema

toerusting@geloofhet.nl